Naast het onderhoud aan personen auto’s , bedrijfsauto’s zijn we sinds de laatste jaren ook actief in campers. Wij zijn zelf enthousiaste camperaars en door onze kennis van campers en onze ruime werkplaats en zware hefbrug weten naast de camper bedrijven / handelaars de particulier ons ook steeds beter te vinden. Mocht u camper aan de jaarlijkse apk keuring toezijn of heeft u camper een storing of anders technisch probleem. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onderhoud / reparatie camper

De voordelen van goed camper onderhoud? De camper zal comfortabeler rijden en veiliger. Door het goed onderhouden van de camper verleng je de levensduur en blijft de inruilwaarde hoger. Echter het belangrijkste is dat u met een goed gevoel op reis kan gaan en dat de kans op pech onderweg aanzienlijk kleiner wordt. Heeft u vragen over het onderhoud, of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons of kom gerust langs.

APK camper

Net als bij personen auto’s en bedrijfsauto’s is de APK keuring verplicht bij campers. Een APK-keuring kan 2 maanden eerder worden uitgevoerd zonder dat de jaarlijkse APK- datum verandert.